Sport BH: het belang van het dragen ervan

30 juni 2020 0 Door Admin

Het beschermen van het gebied tegen de borsten tijdens het sporten is essentieel om elk probleem van ondersteuning te voorkomen. Daarom zijn specifieke sport bh’s voor de beoefening van de sportbeoefening een essentieel onderdeel bij het samenstellen van het uiterlijk van de sportschool. Kijk eens naar enkele tips die we hebben voorbereid.

Het belang van het dragen van een geschikte BH voor fysieke activiteiten
De anatomie van de borsten wordt voornamelijk gevormd door de steunbanden, die bij overbelasting onherstelbare schade aan de regio kunnen veroorzaken, evenals slapte in de borsten. Vandaar het belang van het dragen van sport bh’s die zorgen voor ondersteuning bij het beoefenen van fysieke oefeningen.

Studies melden dat ongeveer 75% van de vrouwen die regelmatig sporten niet de juiste sportbeha dragen. Het percentage is verontrustend en vestigt de aandacht op mogelijke verliezen.

Door de dunne dikte van de huid en het gebrek aan spieren en steunbanden zijn de borsten onderhevig aan dislocaties en oscillaties tijdens het springen, rennen en andere plotselinge bewegingen die kunnen optreden tijdens fysieke activiteit. De specifieke bh voor de gelegenheid is dan ook onmisbaar om alles te dempen en op zijn plaats te houden, om plotselinge bewegingen of overmatige inspanning te vermijden.

Maar bij de keuze van het ideale model moet rekening worden gehouden met enkele overwegingen, zoals het type oefening.

Hoe kies je een sport BH
Alle sprongen of bewegingen moeten worden beschouwd als een hoge impact, in welk geval het gebruik van een sport BH met beugel wordt aanbevolen.

Terwijl yoga en passieve gymnastiek oefeningen, zoals die in esthetische klinieken, minder controle vereisen; fietsen, lopen in een snel tempo of het beoefenen van bergbeklimmen vereisen meer zorg. In het geval van intensievere sporten, zoals tennis, voetbal en atletiek, moet de beha vrij stevig zijn.

Rennen, rijden en boksen worden beschouwd als hoge impact, dus ze hebben ook speciale aandacht nodig. In deze gevallen is het aangegeven om te kiezen voor bh’s zonder rand, bij voorkeur naadloos en met brede banden. De tip is vooral van toepassing op vrouwen met een groot borstvolume. Bovendien moet de stof rond de rug breder zijn om te voorkomen dat de borsten samen met de schouderbewegingen bewegen.

Wat de kleinere borsten betreft, is het gebruik van bh’s die beschermen door middel van compressie aan te bevelen. De dynamiek is eenvoudig, ze spannen het volume van de borsten tegen het lichaam aan zodat ze niet bewegen tijdens het beoefenen van lichaamsbeweging. Gezien het feit dat de oscillerende bewegingen verticaal en horizontaal plaatsvinden, is dit type bh in staat om alle oscillaties te stoppen.

Als je de bescherming wilt verhogen, kunt je de sportbeha associƫren met een sporttop. De versteviging is direct met de combinatie van individuele banden en de juiste borststeun.